Serial Video : personalizare baie în casă ecologică

Printre alte beneficii, frumusețea unei construcții ecologice constă în faptul că poți să o „croiești” pe măsura ta, pe măsura familiei tale. Poți să dai frâu liber imaginației și să creezi. Da! Poți crea atunci când îți construiești o casă din lut de exemplu. Dar poți crea și în interior. Ceea ce și facem noi în acest moment la o casă din lut.

Personal sunt extrem de încântat și consider că ceea ce facem în următoarele zile, poate să fie extrem de interesant și util și pentru cei care doresc să învețe, doresc să se inspire, mai ales dacă vorbim de soluții ecologice.

Astfel, mi-am propus să documentez acest proces în format video, pe canalul nostru de Youtube, sub forma unui serial, și să vă prezint pas cu pas tot ce înseamnă personalizarea unei băi, dintr-o casă ecologică.

Prin acest prim filmuleț mi-am propus să pornesc un serial, sau documentar video despre cum personalizam baia unei case din lut, construită recent. Personalizat înseamnă că în această baie, toate obiectele sanitare vor fi construite manual, cu forme organice, iar în zonele care necesită impermeabilizare vom folosi Tadelakt (cadă, cabina de duș și în preajma chiuvetei) și ulei de in pur (chiuveta din lemn și podeaua). Cu câteva excepții, în proporție de 80% vom folosi doar materiale naturale. Indealungul serialului, voi încerca să ofer cât mai multe informații și detalii tehnice, iar când este nevoie, în descrierea filmulețelor voi adăuga și link-uri spre articole care vă pot fi utile.

Așadar, dacă ți se pare interesant, sau crezi că poți învăța din acest serial, recomandarea mea este să te abonezi la canalul nostru de Youtube, pentru a primi notificare când încărcăm un nou pas din proces. Poate fi zilnic sau mai rar, în funcție de cum se usucă materialul, etc. În legătură cu acest documentar, articolul acesta (care conține și filmulețul de introducere) va fi singurul distribuit pe Facebook. La final, vom face și un filmuleț scurtat al întregului proces. Și acela va fi distribuit. Așadar, iată filmulețul de introducere și vă așteptăm pe canalul de YouTube. Nu ezitați să întrebați.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Connect with:

I accept the terms and conditions.