Autosustenabilitate – lectură/inspirație

O colecție (în LIMBA ROMÂNĂ!) de website-uri, cărți și documente (descărcabile) pentru cei ce caută autosustenabilitatea, viața la țară, viața fără facturi, „off the grid”. Pentru o viață mai ușoară, sănătoasă, fericită, în armonie cu natura!

Nu mai e o noutate faptul că din ce în ce mai mulți oameni caută alternative la viața alertă din mediul urban. Fie că o numim autosustenabilitate, viața la țară, viața fără facturi sau mai englezeste „off the grid”, este drumul pe care o aleg din ce in ce mai multi. Oamenii revin la natură.

Având în vedere că majoritatea celor care doresc schimbarea sunt născuți  și au trăit la oraș, pentru mulți este un nou inceput, o nouă viață. Mulți dintre aceștia numai au nici măcar părinți sau bunici care să-i îndrume.  Așa că nu le rămâne decât să se informeze de la „bătrânii satului” , de la cei cu experiență sau să caute în mediul online sau cea editată. Oricum, mulți și dintre cei cu mai multă experiență preferă să dețină edituri pe această temă. Fie sub formă tipărită, fie salvate pe un computer.

Prin această pagină ne propunem să oferim o colecție de link-uri cu titlurile, cărților ce pot fi cumpărate sau documentelor ce pot fi salvate (si eventual tipărite) dar și al unor website-uri al căror conținut vă poate fi de folos.

Cu multumiri speciale celor de la TEI

Connect with:

I accept the terms and conditions.