Ia-ți cardul de membru!

Te regăseşti în valorile pe care le promovăm aici şi crezi într-o schimbare bazată pe acestea? Devino membru al Asociatiei „Coliba Verde”.  Nu ai decât de câștigat! Ce anume? În primul rând prieteni. Și nu orice fel de prieteni! Prieteni care cred într-o viață sănătoasă, fericită, prieteni care cred într-un trai în armonie cu natura. Prieteni care vor să-și construiască o casă ecologică, vor să grădinărească ecologic (fără îngrășăminte chimice – permacultură), preteni care își doresc să trăiască în armonie cu natura și cu tot ceea ce ne înconjoară…prieteni care fac parte deja din comunitatea „Coliba Verde”, fie virtual, fie pe plan fizic.

Cumpărând un „Card de membru”, de fapt contribui la scopul asociației care, nu e altceva decât să încurajeze și să promoveze traiul sănătos, în armonie cu natura, a construcțiilor ecologice și al unui trai sustenabil. ( citeste mai multe despre scopul asociației AICI)

  Ca și deținător al unui card de membru  poți beneficia de următoarele avantaje :

  1. prioritate pentru  înscrierile la evenimentele  (vezi evenimentele AICI ) organizate de asociația „Coliba Verde” (tabere pentru copii si părinți, ateliere, seminarii, festivaluri)
  2. reducere de 20% din valoarea taxei de participare a diferitelor evenimente organizate de „Asociația Coliba Verde”
  3. consultanță gratuită (telefonică) în domeniul „off grid” si constructii ecologice
  4. reducere 20% pentru consultanță pe teren
  5. cazare gratuită, timp de 7 zile, în orice perioadă a anului într-una din căsuțele noastre ecologice (valabil din luna iulie al anului 2018)
  6. acces la materiale didactice, scule, aparatură ajutătoare (de ex. cărți de specialitate, piatră „tadelakt”, aparat de măsurat umiditate din baloți, etc…), în măsura în care reușim să le procurăm!
  7. participarea gratuită la întâlnirea anuală având ca scop discuții generale despre casele ecologice și traiului „off the grid”

„Cardul de membru”  costă 150 de lei/an, este nominal iar în momentul în care doriți să-l folosiți, va fi valabil doar împreună cu cardul de identitate. Cardul de membru va fi valabil un an, din data transferului/platii contravalorii, +30 zile (timpul necesar expedierii). Cardul de membru va fi expediat prin curierat .

Indiferent de decizie, îți mulțumim pentru atenția Ta! Nu uita că poți să te alături acțiunilor noastre și să beneficiezi de ajutorul nostru și prin alte modalități. Citește despre astea pe paginaSchimbăm împreună

Pentru anul 2018, oferim 50 de carduri! (carduri disponibile : 44 din 50 ) Dacă îți dorești cardul,

te rugăm să urmezi următorii pași :

  1. Transferă în contul asociației valoarea cardului ( cont : RO59BTRLRONCRT0408125901, titular  : Asociatia „Coliba Verde” )
  2. Completează formularul de mai jos
  3. La adresa de e-mail contact@colibaverde.ro trimite-ne în atașament dovada transferului/plății cu mențiunea „Pentru cardul de membru”. Dacă ai chef și timp, în e-mail poți scrie puțin despre legătura ta cu construcțiile ecologice și/sau stilul de viață autosustenabil

MULȚUMIM FRUMOS! SĂ NE VEDEM CU BINE!