Ia-ți cardul de membru!

Bucură-te de avantajele unui „card de membru” (virtual)! Vezi beneficiile!

Te regăseşti în valorile pe care le promovăm aici şi crezi într-o schimbare bazată pe acestea? Dacă da, achiziționează un card de membru. Nu ai decât de câștigat! Ce anume? În primul rând prieteni. Și nu orice fel de prieteni! Prieteni care cred într-o viață sănătoasă, fericită, prieteni care cred într-un trai în armonie cu natura. Prieteni care vor să-și construiască o casă ecologică, vor să grădinărească ecologic (fără îngrășăminte chimice – permacultură), preteni care își doresc să trăiască în armonie cu natura și cu tot ceea ce ne înconjoară…prieteni care fac parte deja din comunitatea „Coliba Verde”, fie virtual, fie pe plan fizic.

Achiziționând un „Card de membru” (virtual), de fapt contribui la scopul asociației care, nu e altceva decât să încurajeze și să promoveze traiul sănătos, în armonie cu natura, a construcțiilor ecologice și al unui trai sustenabil. ( citeste mai multe despre scopul asociației AICI)

Ca și deținător al unui „card de membru” poți beneficia de următoarele avantaje :

1.Prioritate pentru înscrierile la evenimentele (vezi evenimentele AICI ) organizate de asociația „Coliba Verde” (tabere pentru copii si părinți, ateliere, seminarii, festivaluri)

2. Reducere de 10% din valoarea taxei de participare a diferitelor evenimente organizate de „Asociația Coliba Verde”

3. Reducere de 15% din costurile de consultanță. Aici poti citi detalii despre consultanța oferită!

4.Reducere 10% pentru consultanță pe teren. (Este vorba de pretul care se plătește la deplasarea pe teren)

5. Acces GRATUIT la materiale didactice, scule, aparatură ajutătoare (de ex. cărți de specialitate, piatră „tadelakt”, aparat de măsurat umiditate din baloți, etc…)

6. Participarea gratuită la întâlnirea anuală având ca scop discuții generale despre casele ecologice și traiului „off the grid” (un eveniment dedicat special celor care au card de membru – alte persoane nu vor participa. Perioada probabilă este un sfârșit de săptămână la începutul lunii septembrie, la Coliba Verde”)

„Cardul de membru” este un card virtual. Costă 250 de lei/an, este nominal. Cardul de membru va fi valabil 1 an, din momentul efectuării plății. Pentru acest an, mai oferim 20 (din 25) astfel de carduri.

Indiferent de decizie, îți mulțumim pentru atenția Ta! Nu uita că poți să te alături acțiunilor noastre și să beneficiezi de ajutorul nostru și prin alte modalități. Citește despre astea pe paginaSchimbăm împreună

Pentru a beneficia de avantajele unui „card de membru”, te rugăm să completezi următorul formular. Ulterior vei fi contactat pe e-mail.

Connect with:

I accept the terms and conditions.