O listă cu furnizori sau producători de materiale (sau soluții) de construcții ecologice. În mare măsură, este vorba de materiale de construcții naturale, prefabricate și certificate cel puțin la nivel național dar unele chiar la nivel european. Vom indica pagina web și o scurtă descriere. Pentru detalii sau contact vă rugăm să accesați pagina web a respectivului producător sau furnizor de materiale (sau soluții) ecologice, necesare pentru construirea unei case ecologice sau naturale.

Lista furnizorilor și/sau producătorilor

www.lanaterm.com – sisteme de termoizolații din lână de oaie

www.biobuilds.ro – panouri prefabricate din paie. Case pasive, servicii complete

www.odu.ro – firmă specializată pe acoperșuri verzi

www.naturalpaint.ro – furnizor de materiale de construcții ecologice importate din Germania : sisteme de termoizolare (fibră lemn, cânepă, lână), vopsele și tencuieli naturale, tratarea lemnului

www.caseecologice-info.ro – panouri de paie (pereți modulari) importate din Estonia

Stuf pentru construcții (fără web) – panouri de 5 cm grosime pentru termoizolarea pereților, rogojină, snopi (pentru acoperiș). Loc. : Bihor. Contact : 0721.284.285

www.acoperișdinstuf.ro – firmă specializată în montarea învelitoarei din stuf.

Ulei de in pur – contact@colibaverde.ro

Dacă cunoști pe cineva specializat în domeniul construcțiilor ecologice și nu se află pe listele de pe acest site dar, consideri că ar trebui, te rugăm să ne anunți prin e-mail (contact@colibaverde.ro) sau pe Grupul de facebook (menționând numele, o posibilitate de contact și eventual un link cu portofoliul) și vom face tot posibilul să apară pe lista specialiștilor. Menționăm că, vom verifica cât se poate de riguros experiența persoanei recomandate.

Dacă crezi că, ar trebui să fi pe această listă, te rugăm să mergi la pagina SPECIALIȘTI și să completezi formularul din partea de jos al acestei pagini.