Ateliere

Organizăm ateliere, workshop-uri pe tema construcțiilor ecologice și al traiului autosustenabil, off the grid, permacultură, etc. La noi sau la voi…

Noi, tot ce ne dorim este să prezentăm. Nu vrem să agităm, nu facem politică, nu vrem să convingem pe nimeni de nimic. Ceea ce facem, ceea ce am ales ne-a ajutat într-un moment destul de dificil al vieții noastre. Simțim că putem fi de folos.

Atelier în vara anului 2016

Scopul evenimetelor este schimbul de experiență, educare, informare dar și sprijinerea activităților de la Coliba Verde, atingerea scopului pentru care a fost înființată Asoc. Coliba Verde „Scopul asociaţiei constă în reunirea membrilor asociaţi care, în comun, prin contribuţia lor materială, prin cunoştinţele profesionale şi activitatea lor, să încurajeze și să promoveze traiul sănătos, în armonie cu natura, a construcțiilor ecologice și a unui trai sustenabil. 

Atelierele organizate la Coliba Verde , an de an, sunt gândite în așa fel încât să acopere curiozitățile fiecăruia dintre voi. Fie că ești interesat de casele ecologice în general, fie că ești interesat de o anumită technică sau vrei să renovezi o casă veche, existentă. Astfel, în fiecare an avem ateliere separat pe tema caselor de lut, din baloți de paie sau cordwood de exemplu. Pe lângă experiența proprie, ne străduim ca de fiecare dată, la fiecare eveniment, indiferent de tematică, să aducem oameni cu experiență.

Apreciem interesul și efortul fiecăruia dintre voi, cei care vă hotărâți să participați la una din atelierele noastre. Pe lângă experiența împărtășită, oferim și alte beneficii, cum ar fi consultanță gratuită (telefon sau online), acces la biblioteca ecologică, etc. Ba mai mult, achiziționând un „CARD DE MEMBRU”, poți beneficia de prioritate sau reducere chiar la participarea la ateliere.

Așadar, recomandarea noastră să urmăriți CALENDARUL EVENIMENTELOR noastre (de obicei este actualizat la începutul fiecărui an), alegeți atelierul preferat, citiți detaliile și înscrieți-vă conform indicațiilor. Dacă ești deja hotărât dar nu ai găsit evenimentul dorit de tine (sau vrei să ai prioritate la înscriere) dă-ne de știre la adresa contact@colibaverde.ro. La fel, dacă dorești să organizăm un astfel de eveniment la tine, contactează-ne!

Connect with:

I accept the terms and conditions.