Seminar „Case ecologice” – producători/meșteri

Ești producător sau furnizor de materiale (soluții) de construcții ecologice? Ești constructor, arhitect sau meșter activ în acest domeniu? Poți aduce soluții pentru o viață OFF GRID, în armonie cu natura (sisteme fotovoltaice, eoliene, etc)? Ai posibilitatea de a-ți prezenta produsul, serviciile la acest eveniment pentru o taxă de 300 lei. Vom asigura un spațiu de aproximativ 2-3 mp pentru fiecare participant. Doritorii vor putea intra in contact cu dumneavoastră înainte, în pauze și după eveniment. Participând la eveniment, de fapt contribui la scopul asociației care, nu e altceva decât să încurajeze și să promoveze traiul sănătos, în armonie cu natura, a construcțiilor ecologice și a unui trai sustenabil. ( citeste mai multe despre scopul asociației AICI).  

Pașii necesari pentru înscriere :

  1. Virează  taxa de participare în contul Asociației „Coliba Verde” (cont : RO59BTRLRONCRT0408125901, titular  : Asociatia „Coliba Verde”) cu mentiunea „Seminar case ecologice 2018). Dacă  ai un „Card de membru” al Asoc. „Coliba Verde” poți plăti cu 20% mai puțin (Vezi și alte beneficii ale cardului AICI)
  2. Completează formularul alăturat

Multumim frumos pentru interes, pentru colaborare și vă așteptăm cu drag! Vei primi un e-mail de confirmare în cel mai scurt timp posibil!