Seminar „Case ecologice” 2018 – Inscriere

Participarea la eveniment va fi posibil doar prin plata biletului în avans. Participând la eveniment, de fapt contribui la scopul asociației care, nu e altceva decât să încurajeze și să promoveze traiul sănătos, în armonie cu natura, a construcțiilor ecologice și a unui trai sustenabil. ( citeste mai multe despre scopul asociației AICI).  

     

1. Preț de participare :

  • 100 lei/persoană ( până la data de 25 ianuarie)
  • 150 lei/persoană (între data de 25 ianuarie și 18 februarie)

Există posibilitatea să fim nevoiți să limităm (suspendăm) posibilitatea de înscriere!

Studenții și deținătorii de „Card de membru al Asociației „Coliba Verde” beneficiază de 20% reducere din prețul biletelor sus afișate!  La intrare vor fi prezentate carnetele studențești sau cardurile de membru împreună cu dovada plății! 

Vezi alte beneficii al „Cardului de membru” 

Iată pașii necesari pentru înscriere, participare :

1. Virează valoarea biletului în contul Asociației „Coliba Verde” (cont : RO59BTRLRONCRT0408125901, titular  : Asociatia „Coliba Verde”) cu mentiunea „Seminar case ecologice 2018). Dacă ești student sau ai un „Card de membru” al Asoc. „Coliba Verde” poți plăti cu 20% mai puțin (80 lei/persoana sau 120 lei/persoana, in functie de data in care platesti). ATENȚIE! Virați banii în funcție de numărul biletelor dorite! 

 2. Completează formularul alăturat (ne ajută pentru la organizare)

         3. Păstrează dovada plății/virament/transfer până la intrare (această dovadă este valabilă și sub formă de imagine pe telefon, cu condiția ca imaginea și informațiile să fie clare, vizibile)

4.  La intrare va trebui să areți dovada plății (tiparit sau pe telefon) și cardul de membru sau carnetul sudentesc (daca detii unul din acestea si ai platit cu 20% mai puțin . Vei primi in schimb un bilet cu care vei putea intra si a doua zi.

Multumim frumos pentru interes, pentru colaborare și vă așteptăm cu drag! Veti primi un e-mail de confirmare în cel mai scurt timp posibil!