Comunitatea “Case ecologice”

O inițiativă pentru încurajarea, sprijinirea dar și într-ajutorarea celor care doresc să construiască o casă ecologică.

În același timp, proiectul își dorește să încurajeze și să promoveze acțiunile pentru protejarea mediului înconjurător dar, să fie și un exemplu cu privire la puterea comunității.

 Drag prieten!

Acest proiect s-a născut, în primul rând, din dorința de a veni în ajutorul celor care doresc să-și construiască o casă ecologică….aceeasi dorință – printre altele – pentru care s-a înființat și Asociația „Coliba Verde”.

Pentru ca acest proiect să fie unul de succes, va fi nevoie de noi toti, împreună. Noi toți, cei care credem în construcțiile ecologice, noi toți cei care ne dorim un aer mai curat, un mediu mai sănătos. Este nevoie de puterea comunității. Fiind vorba de o inițiativă de ajutorare, încurajare a celor care iau în calcul construirea unei case ecologice, am numit proiectul „Comunitatea Case Ecologice”. Iată despre ce ar fi vorba :

  1. Încarcă-ți proiectul

  Dacă ești printre cei care doresc să-și construiască o casă ecologică în anul 2018, te încurajăm să ne trimți proiectul tău. Inscrierea proiectului va costa 500 LEI (vom reveni cu detalii). Aici se vor putea inscrie si cei care au inceput deja constructiile. Proiectele vor apărea pe o listă alături de alte proiecte de case ecologice și vor fi votate!. Este recomandat să ai un proiect cât mai ecologic, cu un design cât mai atrăgător și convingător. Pe lângă votanți, proiectele vor fi analizate de 3 specialisti in domeniul construcțiilor ecologice și vor fi punctate și de aceștia.

2.Votează un proiect

Vei fi încurajat să votezi (probabil Facebook like) proiectul care-ti place cel mai mult. Voturile și punctajul acordat de specialiștii în domeniu, vor fi cumulate și se va decide proiectul câștigător.

3. Donează pentru „Comunitatea case ecologice”

Pentru a sprijini scopul acestui proiect, veți fi invitați, chiar rugați să donați (sponzorizați) acest proiect. (In acest punct, putem dovedi că există PUTEREA COMUNITĂȚII!) Toți banii (sau materialele) donati vor fi direcționați către proiectul câștigător! La sumele donate se vor adăuga și banii plătiți pentru inscrierea proiectului! Câștigătorul va putea să aleagă : 1. Să cumpere materiale de construcții (pe numele Asociației…pentru că ne dorim ca suma sa fie cheltuita STRICT pentru construirea casei) 2. Să contracteze echipa asociației (in functie de suma adunata) pentru a fi ajutati cu manopera.

Important! Ceea ce ați citit mai sus, deocamdată este sub formă de propunere. Astfel, orice feedback, gând, sfat, idee este binevenită. Spuneți-ne în ce măsură vedeți viabil acest proiect și dacă semnele sunt pozitive în următoarele 14 zile vom dezvolta și porni acest proiect. 

 

Ai participa la proiectul „Comunitatea case ecologice”?
Răspunsul tău contează! Multumim!