Din păcate, la momentul editării acestei pagini (04.2020), găsirea unei echipe de construcții specializată pe construcțiile ecologice, încă este o problemă destul de mare. Motivele sunt multe, în mare măsură le și cunoaștem dar, nu cred că acest subiect ar trebui dezvoltat aici. Totuși, ne vom strădui ca pe această pagină să afișăm acele echipe (minimum 2 persoane) care au lucrat și continuă să lucreze în acest domeniu și sunt recomandați de cei cu care au colaborat. Vom afișa Numele echipei (firmei) sau al șefului de echipă cu datele de contact și zona în care trăiesc. Sperăm că în timp , această listă va fi una bogată.

1. Mihálykó Csaba – dulgher

Echipă de 2 -3 persoane din zona Harghitei cu experiență în construirea structurilor tip „SCARĂ” și „GREB” pentru casele din baloți de paie. Zona de activitate : Transilvania.

Contact : mesterclima@yahoo.com

WEB : nu deține. Imagini cu una dintre lucrările sale AICI.

2. www.construcțiiecologice.ro

Construcții case ecologice, consultanță, renovarea caselor tradiționale cu soluții naturale, locale

3. ….

Dacă cunoști pe cineva specializat în domeniul construcțiilor ecologice și nu se află pe listele sus menționate dar, consideri că ar trebui, te rugăm să ne anunți prin e-mail (contact@colibaverde.ro) sau pe Grupul de facebook (menționând numele, o posibilitate de contact și eventual un link cu portofoliul) și vom face tot posibilul să apară pe lista specialiștilor. Menționăm că, vom verifica cât se poate de riguros experiența persoanei recomandate. Ideal ar fi o experiență de minimum 2 ani și/sau minimum 2-3 construcții ecologice

Dacă crezi că, ar trebui să fi pe această listă, te rugăm să mergi la pagina SPECIALIȘTI și să completezi formularul din partea de jos al acestei pagini.