O listă cu diferiți meșteri sau mici echipe, specializați strict pe un anumit segment în domeniul construcțiilor ecologice, cum ar fi sobari, tencuitori, tâmplari, etc…Sperăm ca cu timpul să avem o listă cât mai bogată. Vom afișa numele, domeniul de activitate, zona în care locuiește, raza de activitate preferată, date de contact și pagină web (cu portofoliu) dacă dețin. Dacă nu aveți o pagină web dar vă doriți una screiți-ne pe contact@colibaverde.ro și vom încerca să vă venim în ajutor.

Sobari (sobe cu masă termică)

  1. Leșan Andrei – din Constanța. Activitate : în toată țara. Contact : …………………… WEB :
  2. Mircea Cernat – din Brașov. Activitate : în toată țara. Contact : …………………… WEB :
  3. László Robert – din Mureș. Activitate : în toată țara. Contact : …………………… WEB :

Altele :

  1. Nicu Ivănescu – tâmplar, meșter în prelucrarea lemnului : din Sibiu. Activitate : în toată țara. Contact : ……………………….. WEB :
  2. Mihálykó Csaba – dulgher, experiență cu structuri tip SCARA si Greb pentru case din baloti de paie – din Harghita Activitate : Transilvania. Contact : mesterclima@yahoo.com WEB : nu are
  3. ……………………………………………………………………………………………………….

Dacă cunoști pe cineva specializat în domeniul construcțiilor ecologice și nu se află pe listele de pe acerst site dar, consideri că ar trebui, te rugăm să ne anunți prin e-mail (contact@colibaverde.ro) sau pe Grupul de facebook (menționând numele, o posibilitate de contact și eventual un link cu portofoliul) și vom face tot posibilul să apară pe lista specialiștilor. Menționăm că, vom verifica cât se poate de riguros experiența persoanei recomandate.

Dacă crezi că, ar trebui să fi pe această listă, te rugăm să mergi la pagina SPECIALIȘTI și să completezi formularul din partea de jos al acestei pagini.