Din păcate, în România nu există facultăți specializate pe construcțiile ecologice, arhitectură organică. Din acest motiv dar și pentru că se consideră „ că nu există interes” pentru această arhitectură, sunt puțini arhitecți care acceptă astfel de proiecte.

Pe această pagină, ne-am propus să adăugăm acei arhitecți, despre care știm concret că au experiență și sunt dispuși să vă și ajute. Pe de altă parte suntem deschiși la propuneri așa că, dacă ești un arhitect cu experiență în proiectarea caselor din baloți de paie, din lut, sau cunoști un astfel de arhitect, scrie-ne la adresa de e-mail contact@colibaverde.ro în care să specifici numele propus, câteva cuvinte despre experiență și un contact, vom face tot posibilul să luăm legătura. Dorim să accentuăm faptul că vom verifica cât se poate de amănunțit experiența arhitectului propus.

Ileana Mavrodin

Specializată pe proiecte organice din lut („cob”) și case din baloți de paie. Locuiește în Banat și activează în toată țara.

Silvia Demeter

Specializată pe arhitectura tradițională, restaurări și proiecte de case ecologice în general. Locuiește în Brașov și activează în toată țara.

Adina Sztahura

Specializată pe casele din baloți de paie, construcții ecologice în general. Locuiește în Cluj și activează în toată țara.

Vlad Sadici

Debut în domeniul construcțiilor ecologice cu proiecte de case din cânepă (Hempcrete) și case ecologice în general. Trăiește în București, activează în toată țara.

Bodor Attila

Specializat pe proiecte de case din baloți de paie. Trăiește în Covasna și activează în toată țara.