Bine ai venit în „clubul” celor interesați de casele din baloți de paie!

Înainte de a intra adânc în „tainele” caselor din baloți de paie, m-am gândit să scriu câteva cuvinte strict despre acest site pe care tocmai l-ai accesat. Mă numesc Németh János și, printre altele, sunt cel care a lansat site-ul www.casedinbalotidepaie.ro atunci, cu dorința de a crea un „brand”, un site care promova o echipă de construcții. O echipă care construia case din baloți de paie. În acel moment (anul 2014) pentru mine, casele din baloți de paie însemnau de fapt o „altă nișă” în industria construcțiilor. Foarte rapid, viziunea mea asupra vieții s-a schimbat și mi-am dorit ca acel site să se transforme întru-un portal de informare dar, între timp având nevoie de bani, am vândut domeniul. Din păcate, până în aceste zile (Noiembrie, 2019) nu există o platformă online care să ajute persoanele interesate de casele din baloți de paie. Între timp, lucrând pe mai multe șantiere de case din baloți din baie, consider că am câștigat suficientă experiență încât să îmi permit să construiesc un astfel de portal.

Chiar dacă este doar un subdomain, cu acest site mi-am propus să vin în ajutorul celor care caută informații despre casele din baloți de paie. Îmi doresc ca informațiile să fie complete, să fie pe înțelesul tuturor, să încurajeze, să fie un impuls pozitiv pentru cei care citesc printre aceste rânduri. În această ordine de idei, informațiile de pe portal sunt cumultitudinea experienței proprii dar și unele informații extrase din trei dintre cele mai bune cărți despre casele din baloți de paie (vezi biblioteca).

Doresc să vă atrag atenția asupra faptului că dacă cumva nu găsiți aici ceea ce căutați nu uitați să accesați BLOG-ul site-ului propriu deoarece multe din experiențele proprii le-am postat acolo și s-ar putea să vă fie de folos. De asemnea, multe informații utile (valabile și pentru casele din baloți de paie) găsiți pe site-ul WWW.CASENATURALE.RO dar chiar și pe WWW.CASEDINLUT.RO. Oricum, în conținut, veți găsi inserat, ori de câte ori e cazul, link-uri direct la informația care vă poate fi de folos.

Cu speranța că ve veni momentul în care vom ține în mână și o carte în limba română despre casele din baloți de paie, vă doresc o lectură plăcută.

Share this Page