„Cămara din Natură” este o inițiativă lansată în toamna anului 2019. Ceea ce ne propunem prin acest demers este să venim în sprijinul acelor oameni sau familii care, locuiesc la oraș , își doresc o alimentație sănătoasă dar, din lipsă de timp nu reușesc să își umple cămara cu proviziile dorite. Ne-am propus să producem, culegem sau să procurăm și eventual să preparăm darurile Naturii fie din pădure, de pe câmpuri și dealuri, din grădini sau „forest garden” .

Pentru a fi la curent cu noutățile, te rugăm să apreciezi pagina noastră de Facebook! Mulțumim!

Ce fel de produse?

În primul și în primul rând produse cât mai naturale, produse specifice sezonului în care tocmai ne aflăm. Acestea pot fi fructe, plante din pădure (afine, mure, leurdă etc.), plante de pe dealuri sau/și câmpii (plante medicinale, măceșe, etc…), legume, fructe din grădini și livezi (mere, nuci, cireșe, cartofi, morcovi, flori, etc, etc…), produse de proveniență animală (miere, caș, lapte, etc..), produse preparate (zacuscă, gem, murături, etc) sau chiar și unele obiecte artizanale, fabricate manual cum ar fi un coș împletit, un scăunel din lemn, etc, etc. De asemenea, în „ofertele” noastre dorim să includem și pâinea sau cozonacul de casă, făcut la cuptor sau alte lucruri similare (de exemplu o sticlă de vin de casă, siropuri, etc)

Proveniență

Hrana pe care dorim să v-o oferim atenției urmează să fie adunată, colectată din propria grădină și „forest garden„, din pădurile, dealurile și câmpiile de pe Valea Solocmei si zona superioară a rîului Târnava Mică (gospodari din satele Abud, Ghindari, Chibed, Solocma)

Pentru a fi la curent cu noutățile, te rugăm să apreciezi pagina noastră de Facebook! Mulțumim!

De ce ai alege de la noi?

În primul rând pentru că vom face tot posibilul ca fiecare produs să conțină minimum chimicale sau conservanți. În al doilea rând pentru că, noi credem în economia locală, pe relații win-win. Astfel vei sprijini mai multe gospodării mici în „cursa” cu industrializarea.

Cum ajung la tine?

Aflându-ne în localitatea Ghindari, Mureș , ne-am gândit ca în diferite zile ale săptămânii, să vă ducem produsele alese direct la ușă. Acest lucru ar fi posibil doar în orașele din zonă pe o rază de maximum 50 km. Aceste orașe ar fi Târgu Mureș, Miercurea Nirajului, Sângeorgiu de Pădure, Sovata, Reghin, Sighișoara, Cristuru Secuiesc și Odorheiu Secuiesc. Suntem dispuși ca unele produse (neperisabile) să le trimitem prin curierat (sau alt mijloc de transport) dacă vă asumați cheltuielile de transport.

Cum comunicăm?

Prin e-mail ( contact@colibaverde.ro), telefon (0729.314.431), Facebook sau Messenger (mesaj de pe pagina de FB)

Îți place ideea? Pe tine ce anume te-ar interesa? Multumim!

Share this Page