Uncategorized

Seminar – detalii organizatorice

Bine v-am gasit dragi prieteni!

Cu doua saptamâni înainte de seminarul cu tema construcțiilor ecologice, l-a care v-ați înscris peste 200 de persoane, dorim sa va mulțumim pentru interesul și efortul depus pentru a ajunge la acest eveniment. Așa cum deja unii știți deja (de pe paginile noaste de Facebook), evenimentul se va desfășura în sala de evenimente al restaurantului/pensiune www.neobonanza.ro situata între localitațile Baciu și Rădaia, la doar 11 minute de centrul orașului Cluj Napoca spre direcția Zalău. Știm că pentru unele persoane din Cluj Napoca, care nu dețin un autoturism, este puțin dificil accesul dar, din autogara Bega, aproape din oră în oră există curse de autobuz spre Zalău sau Satu Mare. Pensiunea deține aproximativ 10 camere, iar dacă menționați că vă cazați „pentru seminar” s-ar putea să mai găsiți locuri libere.

Conducerea pensiunii, al restaurantului dorește să vină în ajutorul celor care ar dori să ia masa la fața locului. Ei spun că au temeri că vor putea face față comenzilor „A la carte” din meniu, așa că pentru cele doua zile vor pregăti doar două meniuri, una pentru omnivori și una pentru vegetarieni.  Astfel, pentru prețul de 27 de lei/persoană (bani ce se vor plăti la fața locului, după ce luați masa) iată din ce veți putea alege :

Sâmbata : 1. Ciorba a la grec cu carne de pui / Cotlet de porc la tava cu pireu de cartofi si salata de varza

                     2.(vegetarian) :  Supa de conopida / Cașcaval pane cu pireu de cartofi și salata de varza.

Duminica : 1.Ciorba de legume / Friptura de pui la tava și orez cu legume / Varza murata

2.(vegetarian): Ciorba de legume / șnițel soia cu orez cu legume / Varza murata

 

Dorim sa transmitem rugamintea celor de la restaurant și anume sa aveți bunavoința de a bifa în chestionarul de mai jos, opțiunea dumneavoastra astfel obținând o evidența a celor care vor dori sa ia masa la restaurantul pensiunii. Va mulțumim anticipat. IMPORTANT : În cele două zile, la restaurant se va putea mânca (la prânz) doar din mâncărurile afișate mai sus. Cei care acceptă oferta, sunt rugați să bifeze :

 

 

În alta ordine de idei, tinem sa va aducem la cunoștinta ca evenimentul nu va fi filmat și nici nu se va permite nimanui sa faca înregistrari video. În schimb, înregistrari audio și imagini pot fi facute.

Având în vedere faptul că evenimentul începe la ora 09.00, la ora 08.55 se vor închide ușile sălii iar cei care vor întârzia, vor putea intra doar la prima pauză de țigară și anume între orele 11.00 și 11.10.

Vă rugăm frumos să nu uitați faptul că se va putea intra doar cu dovada prin care ați plătit deja cei 100 de lei (sau 80 lei). Dovada poate fi sub formă tipărită sau sub formă de imagine pe telefon cu condiția ca imaginea să fie suficient de clară. Dacă ați plătit pentru mai multe persoane, să vă prezentați împreună la intrare. Studenții să dețină și carnetele studențești iar cei care și-au achiziționat un card de membru al Asociației Coliba Verde să aducă acest card sau să-l ceară la intrare în sală.

Sâmbătă seara, după eveniment, toți doritorii sunt invitați să rămână la restaurant pentru o seară relaxantă, cu discuții utile, socializare, etc. În acest scop, puteți să vă aduceți diferite instrumente muzicale și talente artistice. Nicu Romaniuc este unul dintre cei care ne-a promis că ne va încânta puțin cu puțină muzică folck.

Acestea fiind spuse, vă dorim toate cele bune și așteptăm să ne vedem cu bine.   Dacă aveți nelămuriri sau întrabări, nu ezitați să ne contactatați la adresa de e-mail : colibaverdedinardeal@gmail.com sau la numărul de telefon 0752653402.

Lasă un răspuns

Connect with:Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rating*