Totul despre casele ecologice si traiul „off grid”

Când:
1 septembrie 2018@6:00 – 2 septembrie 2018@10:00
2018-09-01T06:00:00+03:00
2018-09-02T10:00:00+03:00
Unde:
Coliba Verde din Ardeal
Ghindari 532
Cost:
Gratuit
Contact:
Németh János
+40752653402

Întâlnirea anuală al membrilor Asociației „Coliba Verde” având scopul de a discuta despre construcțiile ecologice și traiul „off grid”.  Eveniment GRATUIT, exclusiv pentru deținătorii de „Card de Membru” al Asociației „Coliba Verde”.

Întalnirea anuala al membrilor Asociatiei Coliba Verde

Așa cum am mai amintit, „Coliba Verde” este gândită pentru oricine crede în povestea acesteia. Pentru oricie crede în traiul sănătos, în armonie cu natura. Pentru cei care vor să construiască ecologic, să grădinărească sănătos. Asociația „Coliba Verde” am creat-o pentru a încerca să creăm un loc (fie chiar și în eter…sau online) unde să ne (re)găsim, relaxăm dar să și învățăm, să schimbăm experiențe.  Asociația are și va avea nevoie de sprijin. Credem în economia darului. Astfel, dorim să răsplătim sprijinul vostru cât putem mai bine. Printre alte beneficii al „Cardului de mebmru” , credem că cel mai important este să vă invităm alături de noi, să ne cunoaștem personal (dacă nu am avut încă ocazia) și să povestim, șă învățăm, să ne relaxăm împreună.

În această ordine de idei, în primul sfârșit de săptămână al lunii septembrie, mai exact sâmbătă și duminică (cu sosire din seara de vineri si plecare luni dimineața) vă invităm la „Întâlnirea anuală al membrilor asociației Coliba Verde”!

Iată și programul propus de noi : 

  • vineri, 31 august – sosire, cunoștință, ceaiul de seară de bun venit
  • sâmbătă, 1 septembrie  – micul dejun  –  prezentarea proiectului „Coliba Verde„  – discutii generale, întrebări, răspunsuri despre construcțiile ecologice – un invitat special din domeniul construcțiilor ecologice, – pauza de masă – mici demonstrații de diferite tehnici de construcții ecologice din lut, balți de paie – cina, foc de tabără, povesti, distractie..etc.
  • duminică, 2 septembrie – micul dejun – discuții despre traiul „off grid” (energie alternativă, probleme, soluții, etc) – pauza de masă – discuții despre grădinărit, permacultură – un invitat special cu experiență in traiul off grid – cina, foc, povesti, distractie
  • luni, 3 septembrie – mic dejun, ceai de la revedere

Ceea ce oferim noi : 

  • locul minunat pe care-l avem la dispoziție, ceaiul, prânzul din cele două zile, experiența și cunoștințele noastre + cei doi invitați.

Ceea ce este recomandat să aduceți : 

  • energie pozitivă, hrană (sau bani pentru a putea cumpăra…de la localnici) pentru micul dejun și cină, talente artistice, bagaj de cunoștințe, instrumente muzicale, cardul de membru și cort cu sac de dormit

Cazare :

   – sub cerul liber, la corturi  sau la pensiunile din zonă (în funcție de preferințe)

Înscriere :

Scrie-ne la adresa de e-mail contact@colibaverde.ro și atașează o poză cu cardul tău de membru.

 

Lasă un răspuns

Connect with:Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *