Organix – Întâlnirea anuală al „Off Grid-erilor”

Când:
10 august 2018@9:00 – 12 august 2018@21:00
2018-08-10T09:00:00+03:00
2018-08-12T21:00:00+03:00
Unde:
Coliba Verde din Ardeal
Ghindari 532
Cost:
Gratuit
Contact:
Németh János
+40752653402

„Organix” – Întâlnirea anuală al „off grid-erilor” din România. Un altfel de eveniment. Un eveniment al responsabilității, al conexiunii, de reîncărcare, al schimbului, al (auto)cunoașterii!

Indiferent că ai experiență sau ești doar interesat de tot ce înseamnă autosustenabilitate, „off grid”, te invităm alături de noi la 3 zile de relaxare, cunoaștere, schimb de experiență, joacă și de ce nu, muzică și dans. Totul cu RESPONSABILITATE!

În zilele de 10-11-12 august dorim să vă invităm pe terenul nostru pentru o întâlnire între cei ce credem într-o viață în armonie cu natura, autosustenabilă. O întâlnire în aer liber, la corturi, pe un teren înconjurat de pădure și îmbrățișat de un mic pârâu. Vă invităm la relaxare, (auto)cunoaștere, (re)conectare, schimb (de bunuri, de experiență) cu discuții, povești despre constructii ecologice, permacultură, homeschooling, energii alternative dar, de ce nu și despre spiritualitate, yoga, etc.

Locul și ceea ce mai oferim

În afara terenului, ceea ce vă punem noi la dispozițe este în primul rând prietenia noastră. Dincolo de asta, dorim să transmitem cât mai mult din experiența noastră de peste doi ani de trai „off grid”-eri dar și experiența acumulată în ultimii șase ani în domeniul construcțiilor ecologice. Putem arăta ca și exemple (poate in faza nefinalizata) diferite construcții ecologice, cum ar fi o căsuță din lut, o casă țărănească renovată cu materiale naturale, o seră sub formă de dom geodezic, soluțiile noastre pentru autosustenabilitate (kit de energie electrică alimentată de la panourile fotovoltaice), straturi înălțate, etc. Punem la dispoziție bucătăria de vară (unde, propunem să gătim împreună), două cabine de duș (plus pârâul).

Ceea ce așteptăm să aduceți

Experiență, curiozitate, voie bună, produse handmade (naturale), hrană, corturi, copii, diferite talente și instrumente și orice altceva ceea ce credeți că s-ar potrivi la o astfel de intalnire

Ceea ce ne propunem ca și program

 Prepararea hranei, discuții, joaca (intre adulti si cu copiii), mici parti practice (demonstrative), yoga, muzică, foc de tabără

Ceea ce căutăm

Oameni cu experiență în permacultură, homeschooling, energii alternative, case ecologice, viața off grid, etc., etc. dispuși să ne împărtășească experiența lor. De asemenea sunt binevenite persoanele cu diferite talente (și instrumente) ca să ne încânte 🙂

Participarea

Este liberă  și gratuită (donațiile sunt binevenite) dar, probabil va fi un număr de participanți limitat,  40-50 persoane, (sau, în cazul în care vor fi multi doritori, să schimbăm locația). Dorința de participare va fi luat în calcul doar dacă se va completa formularul de mai jos.

Cazarea

La corturi

Hrana

Participanții vor aduce hrana cu posibilitatea de a găti împreună pe teren. În limita posibilităților din acea perioadă, produsele din grădină vor fi la dispoziția tuturor. în ceea ce privește apa potabilă, avem fântână și izvor (aproximativ la 300 m distanță)

 

Într-o oarecare măsură, evenimentul este unul pilot. Cu siguranță ne vom organiza (împreună) cât se poate de bine până la data evenimentului (e-mail, facebook, etc). Suntem deschiși oricărei sugestii, recomandări, mai ales din partea celor care au experiență. Nu ezitați să ne scrieți la secțiune „Mesajul tău” din formularul de mai jos, la adresa de e-mail contact@colibaverde.ro sau la evenimentul creat pe grupul OFF GRID ROMANIA de pe facebook. În ideea de a organiza un eveniment reușit, ne rezervăm dreptul de a schimba informațiile de mai sus.

Înregistrare (completează doar dacă ești sigur că îți dorești să participi!) :

Lasă un răspuns

Connect with:Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.