Case din baloți de paie de la A la Z! Atelier practic

Când:
31 iulie 2019@9:00 – 4 august 2019@15:00
2019-07-31T09:00:00+03:00
2019-08-04T15:00:00+03:00
Unde:
Casa lui Mr. Nicu
Gheorghieni
Cluj
Cost:
300
Contact:
Asociatia Coliba Verde
0752853402

Pentru toti cei interesati de constructiile ecologice, in special de casele din baloti de paie, propunem un atelier inedit din mai multe puncte de vedere : 

 1. Va fi primul atelier foarte aproape de un oraș mare
 2. Un atelier care începe în mijlocul săptămânii și se va termina duminica. Astfel vor putea participa si persoanele care muncesc in timpul saptamanii
 3. Un atelier la care puteti vedea si auzii povestea unei case din baloți de paie construită aproape in totalitate de o familie
 4. Un atelier mult sub costul altor ateliere
 5. Veti putea participa la construcția primei case din baloți din România…autoportantă, fără altă structură. În mod profesional.
Câteva detalii despre eveniment : 
 • Organizator : Asoc. Coliba Verde
 • Perioada : 31 iulie-04 august 2019 (5 zile, Mi-J-V-S-D)
 • Locația : Gheorghieni, Mures
 • Tematica : Teoretic vom aborda tot ce înseamnă o casă din baloți de paie. Practic, vom construi o mică clădire din baloți de paie, autoportantă, fără altă structură. Astfel veti trece prin etapele de construire de la zidirea si presarea balotilor in structură, pregatirea pentru tencuit si aplicarea unui strat de tencuiala. Dacă timpul ne permite, vom construi o altă tehnică eficientă : casele din saci umpluți cu pământ!
 • Traineri :-  Németh János (specialist în domeniul construcțiilor și renovărilor cu materiale naturale)… 

                               – Nicu Romaniuc – beneficiarul și constructorul propriei case din baloți de paie. Artist

 • Cazare : corturi (trebuie adus). Recomandăm camparea deoarece serile din jurul focului pot fi constructive, relaxante, utile și chiar distractive. 
 • Masă : se oferă  o masă caldă pe zi, pe teren (preparat la ceaun cu grijă față de vegetarieni)
 • Taxă de participare : 300 lei/persoană pentru toate cele 5 zile sau câte 150 lei/zi. Participând la eveniment, pe lângă experiența din tabără de fapt contribuiți la scopul asociației care, nu e altceva decât să încurajeze și să promoveze traiul sănătos, în armonie cu natura, a construcțiilor ecologice și a unui trai sustenabil. ( citeste mai multe despre scopul asociației AICI). 
 • Contact : Nemeth Janos 

  E-mail :  contact@colibaverde.ro

  Locuri disponibile :  10

Pașii necesari înscrierii :

Numărul maxim de persoane acceptate la acest eveniment, este 10 adulți. Locurile sunt limitate, iar pentru o bună organizare si seriozitate se percepe un avans de 150 de lei/persoană  si este obligatoriu. In caz de neprezentare la eveniment, avansul NU se returnează. Avansul va fi returnat doar în cazul în care organizatorii anulează evenimentul.

Pentru a vă înregistra, vă rugăm să completați formularul de mai jos (după acesta, veți primi o confirmare și detalii cu privire la urmatorii pasi, prin e-mail) :

Lasă un răspuns

Connect with:
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.